top of page
         
Ce făceau bunicii noştri pe vremuri? Au consumat multe fructe şi legume de calitate şi au reuşit să-şi menţină organismul la un nivel de sănătate ridicat. Cu acestea au reuşit să-şi menţină sistemul imunitar puternic.

          

 și anume industria suplimentelor nutritive.        
         Există foarte multe companii care, în urmă cu 20-30 de ani, şi-au dat seama că acest domeniu o să fie trend-ul cel mai important într-un viitor foarte apropiat, deoarece oamenii îşi vor da seama că este neapărat nevoie să suplinească cu ceva lipsa vitaminelor, oligoelementelor şi mineralelor din organism, pentru că în caz contrar riscăm să ne îmbolnăvim de diferite boli de carenţă cum ar fi: bolile cardio-vasculare, cancerul, diabetul, osteoporoza etc.
 

viziteaza 

https://spandaproject.ro/

https://spandaproject.ro/despre-uleiurile-esentiale-de-la-doterra-ce-sunt-si-cum-se-utilizeaza/

https://spandaproject.ro/crearea-unui-cont-doterra/

https://spandaproject.ro/curs-de-yoga-pentru-incepatori/

https://spandaproject.ro/afacerea-doterra/

https://spandaproject.ro/scanarea-cu-tehnologia-zyto/

ori trebuia să ni se recolteze sânge în fiecare dimineaţă timp de 60 de zile, sau să ni se preleveze o bucata de ţesut, 5x5 cm şi să se ducă la laborator. Ambele metode sunt dureroase, de lungă durată şi foarte scumpe. Aşa că era necesar să se inventeze o tehnologie care să poată face această determinare rapid şi nedureros.
         La sfârşitul anilor ‘90, la Universitatea din Utah, la Centrul de cercetare a cancerului Huntsman, a demarat un proiect pentru realizarea primei tehnologii care să măsoare într-un mod rapid şi nedureros (non-invaziv) nivelul antioxidanţilor. După 6 ani de muncă cei de la Universitatea din Utah au finalizat o tehnologie numită SCANNER BIOFOTONIC® care, cu ajutorul unui laser albastru şi a unei tehnologii care a luat Premiul Nobel pentru Fizică (spectroscopia Raman), într-un mod absolut nedureros, ne arată nivelul antioxidanţilor în ţesutul viu (capacitatea de apărare a organismului nostru la nivel celular).
Ca orice institut de cercetare şi cei de la Universitatea din Utah, când au finalizat această tehnologie au decis s-o vândă. Au decis să o vândă unei companii de suplimente nutritive care are şi produse de o calitate excepţională; vroiau să pună Scannerul Biofotonic lângă cea mai buna soluţie. Doar o companie care are produse de calitate foarte bună ar fi fost motivată să dezvolte mai departe această tehnologie.
          Ca să identifice această “cea mai bună soluţie”, oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Utah au testat, cu ajutorul Scannerului Biofotonic, calitatea suplimenţilor nutritivi de la cele mai importante companii de suplimente nutritive de pe glob. În cele din urmă ei au selectat compania Nu Skin Enterprises® (divizia Pharmanex® care produce suplimente nutritive), ca fiind compania cu cele mai eficiente produse, cu cel mai bun nivel de asimilare. Într-o primă fază Nu Skin Enterprises® a plătit 10,000,000$ pentru dreptul de utilizare a acestei tehnologii, iar ulterior a mai investit 100,000,000$ pentru aducerea acestei tehnologii la o formă portabilă (iniţial era cât o cameră) şi pentru a cumpăra dreptul exclusiv de utilizare a acestei tehnologii la nivel mondial până în anul 2024. Deci până în anul 2024 avem o poziţie de monopol pe piaţa mondială de suplimente nutritive, suntem singura companie care poate dovedi prin metode ştiinţifice eficienţa produselor. Cum facem acest lucru? Oamenii se măsoară înainte şi după o perioadă de consum a produselor noastre şi constată diferenţa.
         Este cunoscut că nutrienţii care se regăsesc, în legume şi fructe, aici în România (şi nu numai), nu mai acoperă necesarul pentru o sănătate optimă. Şi acest lucru trebuie să-l acceptăm fie că vrem, fie că nu vrem. Primim datele cercetărilor Universităţii din Godolo (Ungaria) şi ale universităţilor internaţionale conform cărora, dacă vorbim doar de varză, conţinutul de vitamine în ultimii 24 de ani a scăzut cu 95%. Şi dacă mai demult noi consumam o singură căpăţână de varză, la ora actuală ar trebui să consumăm cantităţi foarte mari (cca 20 de căpăţâni) pentru a beneficia de aceeaşi cantitate de vitamine.
          S-a ajuns în situaţia în care fructele şi legumele sunt “umflate”, au volum, au masă, dar nu mai au conţinut. Tocmai de aceea, pentru a compensa conţinutul slab de nutrienţi prezenţi în legume şi fructe, s-a dezvoltat o ramură industrială
          Vitaminele, mineralele, carotenoidele, flavonoidele etc sunt cunoscute sub denumirea generică de antioxidanţi. Antioxidanţii menţin sănătatea organismului şi încetinesc procesele de îmbătrânire. Oamenii de ştiinţă spun că nivelul antioxidanţilor este cel mai important parametru al sănătăţii, că de el depind toţi ceilalţi parametri cum ar fi: tensiunea, glicemia, nivelul colesterolului etc şi chiar sistemul nostru imunitar. Antioxidanţii reprezintă o componentă esenţială a sistemului nostru imunitar. Cunoscând nivelul antioxidanţilor ne putem forma o imagine despre starea generală a sistemului nostru imunitar despre nivelul de protectie al organismului.
          Deşi este cel mai important parametru al sănătăţii, până în anul 2003 noi nu puteam măsura nivelul antioxidanţilor decât prin 2 metode barbare: 

Despre Antioxidanți

bottom of page